2298077031 Κουνουπίτσα, Σπέτσες theostudiospetses@yahoo.gr
hero image

Theo Studios & Apartments
Ενοικιαζόμενα studios & διαμερίσματα Σπέτσες


ΣΠΕΤΣΕΣ / Ηρεμία & γαλήνη!
 

Οι Σπέτσες,
αυτό το μαγευτικό νησί στο Αιγαίο, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την παράδοση με τον πολυτέλεια και τη φυσική ομορφιά με την πολιτιστική πλούσια κληρονομιά. Αποτελεί ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά της Ελλάδας και απευθύνεται τόσο σε οικογένειες όσο και σε επισκέπτες που αναζητούν ρομαντικές αποδράσεις ή περιπέτεια.

Μία από τις μεγάλες γοητείες των Σπετσών είναι η αρχιτεκτονική τους. Οι παραδοσιακές πέτρινες κατοικίες με τα καταπληκτικά γραφικά μπαλκόνια και τις αυλές γεμάτες ανθισμένα λουλούδια σε ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή. Τα λιθόστρωτα σοκάκια είναι γεμάτα πολύχρωμα λουλούδια & προσφέρουν ένα ρομαντικό και μαγευτικό περιβάλλον για μια βόλτα αλλά και για όμορφες φωτογραφίες.

 


Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των Σπετσών είναι ότι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων είναι περιορισμένη - σχεδόν μηδαμινή. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το νησί με ποδήλατα, μοτοσικλέτες ή τις παραδοσιακές άμαξες. Αυτό δημιουργεί ένα ήσυχο & πιο χαλαρό περιβάλλον, όπου οι πεζοί μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους χωρίς να ανησυχούν για την κυκλοφορία.